Álmaink

A TordasZoo Állatmentő Farm létrehozásával gyerekkori álom vált valóvá.
Egy kislány álma, hogy állatokat mentsen, segítse az elesetteket, gyógyítsa a rászorulókat,
ezáltal teremtve békét és egyensúlyt a világban.

A jelenhez vezető úton számos problémával, akadállyal kellett megküzdenünk, de kis csapatunk odaadóan, fáradtságot nem ismerve végzi a dolgát, így a farm és a farmon élő állatok túléltek minden megpróbáltatást. Hol a vihar, a jég, a szélsőséges időjárási viszonyok tépték a tetőt, árasztották el a farm területét, hol a pénzügyi nehézségek szabtak gátat egy időre a befogadásoknak, mentéseknek. Napról napra, hónapról hónapra tesszük a dolgunkat és gazdálkodunk: idővel, emberi, anyagi, fizikai erőforrásokkal, a lehetőségekhez mérten és gyakran azon is túl. Legtöbbször nem tudunk nemet mondani a hozzánk érkező bejelentésekre, megkeresésekre és erőn felül keressük a megoldást, a segítségnyújtás mikéntjét.

Hálával és köszönettel tartozunk a minket támogatóknak, akik – ha a szükség úgy hozza – kérés nélkül is segítik a munkánkat, jönnek, ha baj van, támogatnak minket a céljaink elérésében.

Az a vágyunk, hogy szűk környezetünkben megteremtsük a fenntarthatóságot, azt az egészséges körforgást, amelyben anélkül tehetjük a dolgunkat, hogy aggódnunk kellene a holnapért. Hisszük, hogy a világ jobb lesz azáltal, ha mindenki csak egy kicsit odafigyel a másikra, felismeri, ha segítő kezet kell nyújtania, felemeli a hangját azokért, akik nem tudnak kiállni magukért.

“Az álmokért harcolni kell, de azt is tudni kell, hogy ha bizonyos utak járhatatlannak bizonyulnak, érdemes arra fordítani az energiánkat, hogy más utat keressünk.”
Paulo Coelho